به گزارش مشرق به نقل از فارس، محققان ایتالیایی پژوهشی را روی هشت نفر انجام داده و دریافتند: شکم انسان حتی اگر سیر باشد، در صورت تحریک شدن با دیدن غذاهای خوشمزه، آماده پرخوری است.
این محققان تحقیقات خود را درباره پرخوری انسان به هنگام وسوسه شدن با دیدن غذاهای خوشمزه –حتی اگر احساس سیری کند- انجام دادند.
محققان ارتباطی روانی بین زیاده روی در خوردن غذاهای لذیذ - فراتر از کالری مورد نیاز- و واکنشی افزایشی در سطح دو ماده شیمیایی اصلی شامل هورمون گریلین و یک ترکیب معروف به اسم (2-AG) مربوط به اشتها یافتند.
هورمون گرلین که توسط معده تولید میشود، باعث تحریک اشتها و احساس گرسنگى میشود.
محققان در پژوهش خود رفتار ۸ فرد داوطلب را درقبال غذاهای مورد علاقه آنها بعد از خوردن صبحانه بررسی کردند.
محققان به این ۸ نفر صبحانه دادند و بعد از آن غذای مورد علاقه این افراد را جلوی آنها گذاشتند و مشاهد کردند که با وجود خوردن صبحانه، احساس گرسنگی خود را با دیدن غذاهای مورد علاقه پنهان نکردند و سطح هورمون گریلین در معده آنها افزایش محسوسی را شاهد بود.
محققان سپس غذایی را جلوی ۸ داوطلب یاد شده گذاشتند که مورد علاقه آنها نبود و نتایجی برخلاف آزمایش قلبی به دست آمد.
این پژوهش زیر نظر دکتر پالمرو مونتی لیونی از بخش روانپزشکی دانشگاه ناپلز ایتالیا انجام شد که همچنان مقدماتی به حساب می آید.
کد خبر 117153
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۱
- ۰ نظر
- چاپ
نتایج یک پژوهش در ایتالیا نشانداد که بدن انسان در صورت وسوسه شدن با غذاهای خوشمزه و چرب و چیلی آماده پر خوری میشود.